• googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • facebook
  • youtube

neangan

  • changfangtu

Kami produsén badag skala profésional sadaya jenis produk kaamanan EAS, integral tina ngembangkeun jeung produksi babarengan. pabrik urang ngajaga ékspor taunan leuwih 80 juta RMB unggal taun. Channel-Tag boga leuwih ti 20.000 base manufaktur sqm sarta 200 pabrik euyeub karyawan ngalaman .Our lokasina di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, deukeut Shanghai Port, kituna urang ngarasakeun merenah laut, darat jeung hawa angkot.

diajar deui