products

  • Label rak éléktronik - terobosan konci dina intél sareng digitalisasi toko ritel anyar

    Label rak éléktronik - terobosan konci dina intél sareng digitalisasi toko ritel anyar

    (1) Ningkatkeun efisiensi bisnis sareng ngahémat waktos sareng biaya. Label rak éléktronik mempermudah labél kertas tradisional ngalangkungan aplikasi manual, pangaluyuan harga, percetakan, teras ka payuneun rak kanggo ngagentos labél prosés kerja rumit ieu, ngahémat biaya tenaga kerja sareng biaya waktos, ningkatkeun ...
    Maca deui
  • Labél DR

    Labél DR

    Tumuwuhna gancang ékonomi ritel nyababkeun rupa-rupa komoditas, aplikasi sistem anti-maling supermarket ogé ningkat, sareng nilai pasar label lemes anti-maling raket patalina sareng éta ogé naék. Diprediksi yén labél anti-maling kaamanan bakal janten industri ...
    Maca deui
  • Mangga ngarasa ongkos-bebas ngirim kami spésifikasi anjeun sarta kami bakal ngabales ka anjeun asap.

    Mangga ngarasa ongkos-bebas ngirim kami spésifikasi anjeun sarta kami bakal ngabales ka anjeun asap.

    Mangga ngarasa ongkos-bebas ngirim kami spésifikasi anjeun sarta kami bakal ngabales ka anjeun asap. Urang saena a tim rékayasa profésional ngawula pikeun unggal pangabutuh lengkep tunggal. sampel bebas bisa dikirim pikeun anjeun pribadi uninga jauh leuwih fakta. Ku kituna anjeun bisa papanggih kahayang anjeun, mangga rea ​​...
    Maca deui
  • Saluran-tag bareng jeung dunya!

    Saluran-tag bareng jeung dunya!

    Dina waktos khusus ieu nalika dunya salempang ngalawan wabah, kami Channel-tag, minangka salah sahiji supplier tag éléktronik anti maling, ogé bakal ngalakukeun bagian urang pikeun surak pikeun dunya! Kalayan sikep anu serius sareng tanggung jawab kana unggal tatanan, kami moal bakal ngantosan kiriman sagala susunan….
    Maca deui
  • Prospek pangembangan sistem anti anti maling éléktronik

    Prospek pangembangan sistem anti anti maling éléktronik

    Sistem EAS mangrupikeun sistem pakakas anti anti maling éléktronik anu luhur, anu sacara efektif tiasa ngajagi barang sareng nyegah maling maling barang. EAS diwangun ku tilu bagian utami: Sensor, Deactivator, sareng Tag Electronic. Tag éléktronik kabagi kana tag lemes sareng tag keras. Kamajuan EAS di Cina, ...
    Maca deui
  • Kumaha cara milih panto kaamanan pasarét

    Kumaha cara milih panto kaamanan pasarét

    Kiwari, sadaya jinis alarm pantona kaamanan pakean seueur dianggo ku toko pakean, jinis panto kaamanan beuki seueur, ku kituna urang kudu ati-ati milih produk kaamanan anu aman, aman. Dina waktos ayeuna, kaseueut panto pakean pakean dipasang AM alarm, margi alarm RF langkung i ...
    Maca deui
  • Labél rak éléktronik - robahan harga fleksibel

    Labél rak éléktronik - robahan harga fleksibel

    Compared with traditional paper labels, electronic shelf labels have obvious advantages. One is that, with the background operating system, stores can change prices with one click, changing thousands of tags in a minute is not a problem, and data errors are reduced. Seco...
    Maca deui
  • Labél RF

    Labél RF

    Kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman produksi di labél anti maling maling éléktronik, RF Label urang ogé ngagaduhan anu kalebet prestasi anu luhur. Produk kami henteu ngan ukur ngagaduhan kapasitas produksi anu luhur, tapi ogé ngalakukeun pamariksaan pinuh, anu tiasa ngajamin kualitas produk anu kualitasna sareng ngirangan pisan tina kadar cacat ...
    Maca deui
  • Produk anyar: Labél rak éléktronik (ESL)

    Produk anyar: Labél rak éléktronik (ESL)

    The arrival of the digital era, our company will also usher in the product upgrade. Electronic shelf labels, or ESL, are electronic displays placed on shelves that can replace traditional paper price tags. ESL abolished the previously used for a long time, by hand to rep...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2