• ESL

    Electronic shelf label is our smart label to adapt to the new retail industry, which can realize one-click price change.

    01

    Deactivator

    Decoder is one of the common anti-theft electronic products in supermarkets and retail stores. It is also our main product. Its decoding efficiency can fully meet the needs of customers.

    03
    02

    Alarm tag

    Alarm tag has always been our hot selling products,We have double and triple alarms, which greatly improve its anti-theft performance.

    04

    Sistem EAS utawa Antena

    EAS system has high performance, which can be customized according to different requirements of customers.

New Products

  • YEARS
    SINCE THE YEAR OF 1993

  • R&D
    No. OF EMPLOYEES

  • SQUARE METERS
    FACTORY BUILDING

  • ORDERS
    NUMBERS IN 2018

Why Choose Us

  • Professional ERP syestem

    Better handle each order , have good record since your first order.

  • 20+ Years experience

    We are Manufacturer in China more than 20 years.

  • R&D team , excellent customize ability

    We can customize the product according to your requirements.

  • Have our own warehouse in Germany

    We built the warehouse in Germany since 2015.

Our Blog

  • Label rak elektronik - terobosan utama ing intelijen lan digitalisasi toko ritel anyar

    (1) Nambah efisiensi bisnis lan ngirit wektu lan biaya. Label rak elektronik nyederhanakake label kertas tradisional liwat aplikasi manual, pangaturan rega, nyithak, lan banjur ing ngarep rak kanggo ngganti label proses kerja rumit iki, ngirit biaya tenaga kerja lan biaya wektu, nambah ...

  • Label DR

    Wutah ekonomi ritel sing cepet nyebabake macem-macem komoditas, aplikasi sistem anti-pencurian supermarket uga saya akeh, lan nilai pasar label alus anti-pencurian sing ana gandhengane uga saya mundhak. Diprediksi label keamanan anti-pencurian keamanan bakal dadi industri ...

  • Mangga aran biaya-free ngirim specifications lan kita bakal respond to sampeyan asap.

    Mangga aran biaya-free ngirim specifications lan kita bakal respond to sampeyan asap. Kita wis tak tim engineering profesional kanggo ngawula kanggo saben kabutuhan rinci siji. conto Free bisa dikirim kanggo sampeyan ngerti adoh bukti liyane. Supaya sampeyan bisa ketemu kepinginan, please Rea ...

  • Saluran-tag, bebarengan karo jagad!

    Ing wektu khusus iki nalika jagad iki nglawan penyakit kasebut, kita Channel-tag, minangka salah sawijining supplier tag elektronik anti-nyolong, uga bakal dadi bagian kanggo ngorondangake jagad iki! Kanthi sikap serius lan tanggung jawab marang saben pesenan, kita ora bakal ngenteni kiriman pesenan ...

  • Prospek pembangunan sistem anti-maling elektronik

    Sistem EAS minangka sistem piranti anti-maling elektronik teknologi tinggi, sing kanthi efektif bisa nglindhungi barang lan nyegah nyolong barang. EAS dumadi saka telung bagéan utama: Sensor, Deactivator, lan Tag Elektronik. Tag elektronik dibagi dadi tag alus lan tag hard. Pangembangan EAS ing China, ...

  • Cara milih lawang keamanan pasar raya

    Saiki, kabeh jinis weker sandhangan keamanan digunakake dening toko sandhangan, jinis lawang keamanan luwih akeh, mula kita kudu ngati-ati milih produk keamanan sing aman lan dipercaya. Saiki, umume weker lawang sandhangan dipasang weker AM, amarga weker RF luwih akeh ...

  • wewewew (4)
  • wewewew (5)
  • wewewew (1)
  • wewewew (3)
  • 5015f2d3
  • 16581651
  • egdgeged
  • fer3rtwe3
  • gegedgd