• ESL

    Electronic shelf label is our smart label to adapt to the new retail industry, which can realize one-click price change.

    01

    Deactivator

    Decoder is one of the common anti-theft electronic products in supermarkets and retail stores. It is also our main product. Its decoding efficiency can fully meet the needs of customers.

    03
    02

    Alarm tag

    Alarm tag has always been our hot selling products,We have double and triple alarms, which greatly improve its anti-theft performance.

    04

    System EAS atanapi Antenna

    EAS system has high performance, which can be customized according to different requirements of customers.

New Products

  • YEARS
    SINCE THE YEAR OF 1993

  • R&D
    No. OF EMPLOYEES

  • SQUARE METERS
    FACTORY BUILDING

  • ORDERS
    NUMBERS IN 2018

Why Choose Us

  • Professional ERP syestem

    Better handle each order , have good record since your first order.

  • 20+ Years experience

    We are Manufacturer in China more than 20 years.

  • R&D team , excellent customize ability

    We can customize the product according to your requirements.

  • Have our own warehouse in Germany

    We built the warehouse in Germany since 2015.

Our Blog

  • Label rak éléktronik - terobosan konci dina intél sareng digitalisasi toko ritel anyar

    (1) Ningkatkeun efisiensi bisnis sareng ngahémat waktos sareng biaya. Label rak éléktronik mempermudah labél kertas tradisional ngalangkungan aplikasi manual, pangaluyuan harga, percetakan, teras ka payuneun rak kanggo ngagentos labél prosés kerja rumit ieu, ngahémat biaya tenaga kerja sareng biaya waktos, ningkatkeun ...

  • Labél DR

    Tumuwuhna gancang ékonomi ritel nyababkeun rupa-rupa komoditas, aplikasi sistem anti-maling supermarket ogé ningkat, sareng nilai pasar label lemes anti-maling raket patalina sareng éta ogé naék. Diprediksi yén labél anti-maling kaamanan bakal janten industri ...

  • Mangga ngarasa ongkos-bebas ngirim kami spésifikasi anjeun sarta kami bakal ngabales ka anjeun asap.

    Mangga ngarasa ongkos-bebas ngirim kami spésifikasi anjeun sarta kami bakal ngabales ka anjeun asap. Urang saena a tim rékayasa profésional ngawula pikeun unggal pangabutuh lengkep tunggal. sampel bebas bisa dikirim pikeun anjeun pribadi uninga jauh leuwih fakta. Ku kituna anjeun bisa papanggih kahayang anjeun, mangga rea ​​...

  • Saluran-tag bareng jeung dunya!

    Dina waktos khusus ieu nalika dunya salempang ngalawan wabah, kami Channel-tag, minangka salah sahiji supplier tag éléktronik anti maling, ogé bakal ngalakukeun bagian urang pikeun surak pikeun dunya! Kalayan sikep anu serius sareng tanggung jawab kana unggal tatanan, kami moal bakal ngantosan kiriman sagala susunan….

  • Prospek pangembangan sistem anti anti maling éléktronik

    Sistem EAS mangrupikeun sistem pakakas anti anti maling éléktronik anu luhur, anu sacara efektif tiasa ngajagi barang sareng nyegah maling maling barang. EAS diwangun ku tilu bagian utami: Sensor, Deactivator, sareng Tag Electronic. Tag éléktronik kabagi kana tag lemes sareng tag keras. Kamajuan EAS di Cina, ...

  • Kumaha cara milih panto kaamanan pasarét

    Kiwari, sadaya jinis alarm pantona kaamanan pakean seueur dianggo ku toko pakean, jinis panto kaamanan beuki seueur, ku kituna urang kudu ati-ati milih produk kaamanan anu aman, aman. Dina waktos ayeuna, kaseueut panto pakean pakean dipasang AM alarm, margi alarm RF langkung i ...

  • wewewew (4)
  • wewewew (5)
  • wewewew (1)
  • wewewew (3)
  • 5015f2d3
  • 16581651
  • egdgeged
  • fer3rtwe3
  • gegedgd