• ESL

  Electronic shelf label is our smart label to adapt to the new retail industry, which can realize one-click price change.

  01

  deactivator

  Decoder is one of the common anti-theft electronic products in supermarkets and retail stores. It is also our main product. Its decoding efficiency can fully meet the needs of customers.

  03
  02

  Alarm tag

  Alarm tag has always been our hot selling products,We have double and triple alarms, which greatly improve its anti-theft performance.

  04

  EAS Sistemit apo Antena

  EAS system has high performance, which can be customized according to different requirements of customers.

New Products

 • YEARS
  SINCE THE YEAR OF 1993

 • R&D
  No. OF EMPLOYEES

 • SQUARE METERS
  FACTORY BUILDING

 • ORDERS
  NUMBERS IN 2018

Why Choose Us

 • Professional ERP syestem

  Better handle each order , have good record since your first order.

 • 20+ Years experience

  We are Manufacturer in China more than 20 years.

 • R&D team , excellent customize ability

  We can customize the product according to your requirements.

 • Have our own warehouse in Germany

  We built the warehouse in Germany since 2015.

Our Blog

 • Etiketa e raftit elektronik - përparimi kryesor në inteligjencën dhe dixhitalizimin e dyqaneve të reja me pakicë

  (1) Përmirësoni efikasitetin e biznesit dhe kurseni kohë dhe kosto. Etiketa e raftit elektronik thjeshton etiketën tradicionale të letrës përmes aplikimit manual, rregullimit të çmimit, shtypjes dhe më pas në pjesën e përparme të raftit për të zëvendësuar etiketën këto procese komplekse të punës, kurseni koston e punës dhe koston e kohës, përmirësoni ...

 • Etiketa DR

  Rritja e shpejtë e ekonomisë me pakicë çon në një larmi të gjerë të mallrave, aplikimi i sistemit anti-vjedhje të supermarketeve po rritet gjithashtu, dhe vlera e tregut e etiketës së butë anti-vjedhje e lidhur ngushtë me të po rritet gjithashtu. Parashikohet që etiketat anti-vjedhje të sigurisë do të bëhen industri ...

 • Ju lutem mos kosto të lirë për të na dërgoni specifikimet tuaja dhe ne do të përgjigjet për ju asap.

  Ju lutem mos kosto të lirë për të na dërgoni specifikimet tuaja dhe ne do të përgjigjet për ju asap. Ne kemi marrë një ekip profesional inxhinieri për të shërbyer për çdo nevojat e vetme të hollësishme. Mostrat e lira mund të dërgohen për ju personalisht të dini shumë më tepër fakte. Kështu që ju mund të takohen dëshirat tuaja, ju lutem rea ...

 • Tag-kanali, së bashku me botën!

  Në këtë kohë të veçantë kur e gjithë bota po lufton kundër epidemisë, ne Channel-tag, si një nga furnizuesit e etiketave elektronike kundër vjedhjes, do të bëjmë edhe pjesën tonë për të brohoritur për botën! Me një qëndrim serioz dhe të përgjegjshëm ndaj çdo urdhri, ne nuk do të vonojmë dorëzimin e ndonjë porosie….

 • Perspektiva e zhvillimit të sistemit elektronik anti-vjedhje

  Sistemi EAS është një sistem elektronik i pajisjeve anti-vjedhje të teknologjisë së lartë, i cili mund të mbrojë në mënyrë efektive mallrat dhe të parandalojë vjedhjen e mallrave. EAS përbëhet nga tre pjesë kryesore: Sensori, Deaktivatori dhe Etiketa elektronike. Etiketat elektronike ndahen në etiketa të buta dhe etiketa të forta. Zhvillimi i EAS në Kinë, ...

 • Si të zgjidhni derën e sigurisë së supermarketeve

  Në ditët e sotme, të gjitha llojet e alarmit të dyerve të sigurisë së veshjeve përdoren gjerësisht nga dyqanet e veshjeve, llojet e dyerve të sigurisë janë gjithnjë e më shumë, prandaj duhet të jemi të kujdesshëm për të zgjedhur produkte të sigurta dhe të besueshëm të sigurisë. Aktualisht, shumica e alarmit të dyerve të veshjeve janë instaluar alarmi AM, sepse alarmi RF është më shumë i ...

 • wewewew (4)
 • wewewew (5)
 • wewewew (1)
 • wewewew (3)
 • 5015f2d3
 • 16581651
 • egdgeged
 • fer3rtwe3
 • gegedgd