• ЕСЛ

  Electronic shelf label is our smart label to adapt to the new retail industry, which can realize one-click price change.

  01

  деактиватор

  Decoder is one of the common anti-theft electronic products in supermarkets and retail stores. It is also our main product. Its decoding efficiency can fully meet the needs of customers.

  03
  02

  Alarm tag

  Alarm tag has always been our hot selling products,We have double and triple alarms, which greatly improve its anti-theft performance.

  04

  EAS систем или Антена

  EAS system has high performance, which can be customized according to different requirements of customers.

New Products

 • YEARS
  SINCE THE YEAR OF 1993

 • R&D
  No. OF EMPLOYEES

 • SQUARE METERS
  FACTORY BUILDING

 • ORDERS
  NUMBERS IN 2018

Why Choose Us

 • Professional ERP syestem

  Better handle each order , have good record since your first order.

 • 20+ Years experience

  We are Manufacturer in China more than 20 years.

 • R&D team , excellent customize ability

  We can customize the product according to your requirements.

 • Have our own warehouse in Germany

  We built the warehouse in Germany since 2015.

Our Blog

 • Етикета за електронска полица - клучен чекор напред во интелигенцијата и дигитализацијата на новите продавници за малопродажба

  (1) Подобрување на деловната ефикасност и заштеда на време и трошоци. Електронската етикета на полицата ја поедноставува традиционалната етикета за хартија преку рачна примена, прилагодување на цената, печатење, а потоа на предниот дел на полицата за замена на етикетата, овој сложен процес на работа, заштеда на трудот и трошоците за време, подобрување на ...

 • Етикета ДР

  Брзиот раст на малопродажната економија доведува до широк спектар на стоки, исто така расте и примената на анти-кражба на супермаркети, а се зголемува и пазарната вредност на мека етикета против кражба, тесно поврзана со неа. Се предвидува дека безбедносните етикети против кражба ќе станат индустрија ...

 • Ве молиме цена без да ни ги испратите вашите спецификации и ние ќе ви одговориме побрзо.

  Ве молиме цена без да ни ги испратите вашите спецификации и ние ќе ви одговориме побрзо. Имаме професионален тим инженерство за да послужи за секој детален потреби. Бесплатни примероци можат да бидат испратени за вас лично да се знае многу повеќе факти. Така што ќе може да ги исполни вашите желби, Ве молиме причини ...

 • Канал-ознака, заедно со светот!

  Во ова специјално време кога целиот свет се бори против епидемијата, ние Канал-ознаката, како еден од добавувачите на електронски ознаки за кражба, исто така ќе дадеме се од себе да навиваме за светот! Со сериозен и одговорен однос кон секоја нарачка, нема да го одложиме испорака на која било нарачка ....

 • Изгледите за развој на електронскиот систем за заштита од кражба

  ЕАС системот е високо-технолошки електронски систем за спречување кражба, кој може ефикасно да ги заштити стоките и да спречи кражба на стока. EAS се состои од три главни делови: сензор, деактиватор и електронска ознака. Електронските ознаки се поделени на меки ознаки и тврди ознаки. Развојот на ЕАС во Кина, ...

 • Како да изберете врата за безбедност на супермаркетите

  Денес, сите видови на аларм за врата за безбедност на облека широко се користат од продавниците за облека, видовите на безбедносна врата се повеќе и повеќе, па затоа треба да бидеме внимателни да избереме безбедни, сигурни производи за безбедност. Во моментов, најголемиот дел од алармот на вратата за облека е инсталиран АМ аларм, бидејќи алармот РФ е повеќе i ...

 • wewewew (4)
 • wewewew (5)
 • wewewew (1)
 • wewewew (3)
 • 5015f2d3
 • 16581651
 • egdgeged
 • fer3rtwe3
 • gegedgd