• googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • facebook
  • youtube

search

  • changfangtu

We are Produsèn gedhe-ukuran profesional saka kabeh jinis produk keamanan EAS, nggabungaken pembangunan lan produksi bebarengan. pabrik kita tansah ekspor taunan luwih saka 80 yuta RMB saben taun. Channel-Tag wis luwih saka 20,000 basa Manufaktur sqm lan 200 pabrik sugih karyawan experienced Regawa dumunung ing kutha Liyang, provinsi Jiangsu, near Shanghai Port, mulane seneng trep segara, tanah lan udhara transportasi.

sinau More